PLUS ARKITEKTUR ble grunnlagt i 2006 og har siden den gang hatt en positiv og spennende utvikling. Vi er etablert i Fredrikstad og Oslo og har prosjekter for både private og offentlige kunder. I vår prosjektportefølje har vi med våre kunder og øvrige rådgivere blant annet utviklet bygg innen ulik boligtypologi, kultur, barnehage, omsorg, skole, næring, kontor og sykkelhotell. Transformasjon og gjenbruk av bygg har i økende grad blitt aktualisert og flere av våre prosjekter relaterer seg til denne form for byggeri, og forsterkes med klare bærekraftige miljøambisjoner.

 

Gjennom vårt arbeid utvikler vi prosjekter i samspill med kunder, brukere og tverrfaglig rådgivere, hvor ambisjonene for sluttproduktet omforenes ved oppstart. Våre arbeider gjennomføres med høy faglig kvalitet og i ulike faser fra regulering, mulighetsstudie, forprosjekt og prosjektering ned til den minste detalj, er vårt mål å bidra til godt samarbeid gjennom god kommunikasjon og helhetlig forståelse.

 

Dette er hva vi lover og vi ser frem til å samarbeide med deg.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle